7 apr. 2014

Engelen Healing en Reading

Engelen Healing

Het woord zegt het al : 

Helen met engelen.
De engelen doen het eigenlijke werk. 
Ik maak inzichtelijk wat er gebeurd, en geef daar woorden aan.
In het kort zou ik kunnen zeggen dat je aura op verschillende thema's eerst gereinigd wordt en daarna  gevuld en versterkt.
Voor ieder onderdeel vraag ik eerst je toestemming, vrije wil is zeer belangrijk voor de engelen.
Het geheel duurt ongeveer 45 minuten compleet met uitleg.

Een engelen healing is heilzaam bij alle soorten van lichamelijk, geestelijk of emotioneel ongemak. Het vervangt geen reguliere behandeling. Het is je eigen verantwoording welke keuzen je maakt !  Soms adviseren de engelen een arts te raadplegen. Engelen Reading

Met een Reading worden orakel kaarten gebruikt. Je stelt om te beginnen je vraag aan de engelen waarna de engelen om een duidelijk antwoord gevraagd word. De engelen geven hun wijze raad door middel van een boodschap behorende bij een kaart. Ik ben doorgeef luik voor de engelen. Hierbij zet ik al mijn heldere kanalen in om de boodschap te interpreteren en dan zo duidelijk mogelijk te verwoorden wat de engelen je te zeggen hebben.

Dit kan voor willekeurig elke vraag voor/over jezelf. 
Alles waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt kun je inzicht over vragen. Ook over bijvoorbeeld je werk, levenspad, relatie of romantiek. 

De duur van een reading is ongeveer 45 minuten. 
Je mag het opnemen of iemand meenemen om voor je te schrijven.
Ik raad je in ieder geval aan om diezelfde dag nog even de tijd te nemen op te schrijven wat de engelen je hebben aangeraden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de uitvoering !! De engelen wijzen je slechts de weg.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten